Североамериканското подразделение на BMW ще предостави последните V12 мотори, които

...
Североамериканското подразделение на BMW ще предостави последните V12 мотори, които
Коментари Харесай

BMW Америка казва сбогом на V12 със специална серия

Североамериканското поделение на BMW ще даде последните V12 мотори, които компанията ще създаде, за вграждане в специфична лимитирана серия на M760i xDrive.

Новата тематична серия ще се назовава Final V12 и както допуска нейното име, в нея ще бъдат включени единствено 12 автомобила, които ще бъдат налични за закупуване от страна на американските консуматори. Екземплярите ще бъдат създадени въз основата на модификацията BMW M760i xDrive, само че ще се отличават от всички останали оферти на марката с неповторима емблема и джанти, както и с опция за избор на спомагателни персонализации на екстериора и интериора, предлаган от профилираното поделение BMW Individual.

В оборудването на Final V12 ще бъдат включени 20-цолови M Double-Spoke алуминиеви джанти Window Grey или Jet Black цветово осъществяване, спомагателна обозначителна табелка THE FINAL V12 с следващ номер от 1 до 12 на централната подпора, тематични обозначения THE FINAL V12 на плаговете на вратите и върху капака на мотора, V12 означение на задния похлупак вместо M760i, спомагателен възпоменателен плакет и други.

Първите бройки на Final V12 ще бъдат проиведени през юни тази година, като цената е избрана на 200 000 щатски $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР