Севернокорейският лидер Ким Чен Ун отново предизвика спекулации относно здравето

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун отново предизвика спекулации относно здравето
Коментари Харесай

Часовник за $12 000 издаде Ким Чен Ун

Севернокорейският водач Ким Чен Ун още веднъж провокира спекулации по отношение на здравето си. Наскоро бяха публикувани фотоси, на които диктаторът наподобява очевидно измършавял.

NK News - уебсайт, който дава на читателите си вести от Северна Корея, проучва фрагментите, като написа, че Ким Чен Ун е свалил доста килограми. Във вторник в уеб страницата бяха разгласиха близки фрагменти, на които се вижда обичаният часовник на Ким, струващ 12 000 $. А фрагментите демонстрират, че лявата му китка е доста по-тънка, в сравнение с сходни фотоси, направени през ноември 2020 година, съобщи Bulgaria ON AIR.

Както е известно Ким е върл пушач, той се бори с редица здравословни проблеми, които специалистите приписват на тежестта и метода му на живот, осведоми "Гардиън ". Националната разследваща работа на Южна Корея съобщи, че съгласно тях севернокорейският водач тежи към 140 кг и качва приблизително по 6-7 кг годишно от идването си на власт в края на 2011 година Здравето на Ким постоянно е обект на спекулации.

През 2014 година той изчезна от общественото пространство за към шест седмици, преди да се появи още веднъж, само че с бастун. Дни по-късно шпиони от Южна Корея споделиха, че е претърпял интервенция за премахване на киста на глезена. Триседмично неявяване пък предходната пролет породи клюки, че той се е разболял тежко след интервенция на сърцето, като някои медии даже оповестиха, че е умрял. Няколко седмици по-късно Ким се появи още веднъж, явно в положително здраве. Северна Корея продължава да се бори с дефицита на храна и икономическата рецесия, провокирана от фрапантен спад в търговията с Китай по време на пандемията от COVID-19, поредност от естествени бедствия и интернационалните наказания, наложени в отговор на стратегиите на режима за нуклеарни и балистични ракети.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР