Севернокорейски сайтове публикуваха снимки и оскъдна информация за нов флагмански

...
Севернокорейски сайтове публикуваха снимки и оскъдна информация за нов флагмански
Коментари Харесай

Северна Корея показа собствен iPhone

Севернокорейски уеб сайтове разгласиха фотоси и нищожна информация за нов флагмански смарт телефон от КНДР, който наподобява поразително на iPhone. Апаратът се споделя Jindallae 3 ( "Азалия 3 ") и е основан от Държавната корпорация за осведомителни технологии на Mangyongdae, оповестява NKNews.

"Колектив разработчици сърцато следва партийните повели да се развива високотехнологична продукция ", оповестява севернокорейският уебсайт. "Всички проблеми, свързани с създаването на смарт телефона, са решени без каквито и да било компликации, по корейски! "



Целият смарт телефон от хардуера до софтуера е лично произвеждане с локални първични материали и ноу-хау. Jindallae 3 има "хубава батерия " и "безопасна операционна система ", хвали смарт телефона NKNews.

Редица пазарни анализатори обаче подлагат под подозрение на севернокорейските изказвания и допускат, че Jindallae 3 най-вероятно е създаден отвън рамките на комунистическата монархия с потребление на китайски съставни елементи.



Снимките също не прибавят меродавност в формалната версия на севернокорейските медии. Апаратите на тях не наподобяват идентични и това се вижда без изключително детайлно вглеждане. Бутонът Home, да вземем за пример, има друга форма, а копчетата в профил са ситуирани по друг метод.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР