Северноатлантическият алианс отдавна участва пряко в хибридна война срещу Руската

...
Северноатлантическият алианс отдавна участва пряко в хибридна война срещу Руската
Коментари Харесай

Лавров: НАТО отдавна участва пряко в хибридна война срещу Руската федерация

Северноатлантическият алианс от дълго време взе участие директно в хибридна война против Руската федерация.

Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров на конференция след диалози с сътрудника си от Египет Самех Шукри, оповестяват съветски медии.

„ Каквото и да споделят нашите западни сътрудници, както и да се пробват да оправдаят дейностите си за напомпване на Украйна с оръжия, в това число добре известните лозунги, че пътят към мира лежи посредством доставките на оръжие, всички схващат прелестно. Въпросът е, че НАТО към този момент е задоволително, от дълго време е директно замесен в хибридна война против Русия, която към този момент е пречупена в горещите си измерения, в дейностите на киевския режим “, добави още Лавров.

„ Москва е загрижена за напрежението към Иран и счита курса на Запада да анулира Съвместния изчерпателен проект за деяние (JCPOA) по отношение на иранската нуклеарна стратегия за неточност “, съобщи във вторник съветският външен министър Сергей Лавров.

„ Да, ние сме загрижени за това. Смятаме, че е голяма неточност на Запада, на първо място на участниците в Съвместния изчерпателен проект за деяние за разрешаване на иранската нуклеарна стратегия, че те взеха прям курс към премахването на това най-важният документ, който беше единомислещо утвърден от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ", разяснява още Лавров по време на конференцията.

„ Западът избира да плюе на резолюциите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и да премине към потреблението на военна мощ “, съобщи Лавров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР