Северният плаж в Слънчев бряг е изцяло готов и обезпечен

...
Северният плаж в Слънчев бряг е изцяло готов и обезпечен
Коментари Харесай

Слънчев бряг е готов за първите си туристи, подготвил им е много изненади

Северният плаж в Слънчев бряг е напълно подготвен и гарантиран със спасители. Няколко мобилни двойки правят всекидневен обход още от 15 май, въпреки сезонът да не е открит публично. От 1-ви юни морските гардове ще дежурят на вишките. За сигурността на плажуващите са обезпечени 22 поста с по двама спасители. На линията е построен медицински пункт с мобилен реанимационен екип и кола за спешна помощ. По целия плаж са сложени чадъри и шезлонги, пясъкът е обезпаразитен и измит. Свободната зона за гратис плажуване е повече от 50%. Платените екстри като чадър и шезлонг ще костват по 8 лв..

В първия ден на юни, Северният плаж ще бъде публично открит и ще бъде даден старт на туристическия сезон. На пясъка ще има разнородни рискови занимания и спортове. Туристите ще могат да избират сред двайсет типа атракциони. Екстремна подводна акула, скоростни джетове и водни парашути са част от развлеченията, които подвигат адреналина. Ще има още рингобалони, банани и моторници за разходки.

Този сезон Северният плаж е напълно изменен и с нова визия. По предписание на новия наемател „ Булимпекс” АД доста от противозаконните питейни заведения и заведения за хранене, построени нелегално върху пясъка бяха отстранени. „ Дадохме заричане, че ще преобразим плажа и го изпълняваме прецизно. Останалите противозаконни заведения, които не успяхме да съборим, поради влизането на възбраната за строителство, ще бъдат отстранени след края на туристическия сезон. Изпълнили сме всички условия, според наемния контракт и следващата година ще аплайваме за „ Син флаг”. Но най-важната ни задача сега е да подсигуряваме живота и здравето на туристите и да не допуснем инциденти”, споделиха от стопанисващата компания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР