Северните италиански региони Пиемонт, Ломбардия и Лигурия не са готови

...
Северните италиански региони Пиемонт, Ломбардия и Лигурия не са готови
Коментари Харесай

Предупреждение на учени: Не отваряйте Северна Италия!

Северните италиански райони Пиемонт, Ломбардия и Лигурия не са подготвени за махане на ограничаващите ограничения, сигнализира фондацията GIMBE, която се занимава с теоретичен медицински разбор и научно-информационни действия за възстановяване на публичното здраве.

Италианските управляващи възнамеряват през другата седмица да разрешат свободното придвижване сред обособените административни райони в Италия, която в продължение на няколко седмици бе изцяло затворена поради коронавирусната пандемия. Именно тези северни провинции, най-много Ломбардия, са най-тежко наранени от пандемията, като са дали и най-вече жертви.

Медицинските специалисти предизвестиха, че трите района не са подготвени за премахването на рестриктивните мерки от 3 юни. Анализът демонстрира, че там е съсредоточена огромна част от болесттите от COVID-19. Според самостоятелната научна фондация там се вижда най-голямото нарастване на новите случаи, а също така има лимитирана опция за осъществяването на диагностични проби. Предупреждението е отправено към здравния министър и здравните управляващи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР