Северна Корея вече няма намерение да води преговори с Южна

...
Северна Корея вече няма намерение да води преговори с Южна
Коментари Харесай

Северна Корея повече няма да води преговори с Южна Корея

Северна Корея към този момент няма желание да води договаряния с Южна Корея. Това стана ясно от известие на Централната телеграфна организация на Корея (ЦТАК), представено от РИА Новости.
Представител на Севернокорейския комитет за спокойно обединяване разкритикува управляващите в Южна Корея след речта на президента Мун Дже Ин във връзка освобождението на Корея и съобщи, че Пхенян няма желание още веднъж да сяда на масата за договаряния с държавното управление в Сеул.
„ Властите в Южна Корея желаят да получат плячка посредством бъдещи договаряния сред КНДР и Съединени американски щати. Те витаят в облаците, в случай че имат вяра, че идващият стадий на договарянията ще пристигна по натурален метод след взаимните военни учения със Съединени американски щати, както се случва смяна на сезоните в природата. По-добре да изоставят такива безразсъдни стремежи “, се споделя в коментара, оповестен от ЦТАК.
В текста се акцентира ясно, че Северна Корея „ към този момент няма защо да приказва с управляващите в Южна Корея ", отбелязва още организация " Фокус ".
Причината за рецензиите от страна на севернокорейските управляващи е речта на Мун Дже-ин във връзка 74-ата годишнина от освобождението на Корея от японска власт. По-специално в хода на изказването си южнокорейският водач съобщи, че „ макар поредицата смущаващи дейности на Северна Корея в близкото минало, импулсът за разговор остава, което е значим резултат от мирния развой на Корейския полуостров, воден от южнокорейското държавно управление “.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР