Северна Корея изрази подкрепата си за анексията от Русия на

...
Северна Корея изрази подкрепата си за анексията от Русия на
Коментари Харесай

Северна Корея подкрепи анексията на украински територии от Русия

Северна Корея изрази поддръжката си за анексията от Русия на украински територии и разкритикува подхванатите пред Организация на обединените нации действия против Русия от страна на Съединени американски щати и техните съдружници, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
Началникът на отдела " Международни организации " към севернокорейското външно министерство Джо Чхол-су отбрани референдумите, създадени в окупирани от съветските сили украински територии. Според севернокорейския представител те са били изцяло законни и проведени в сходство с Устава на Организация на обединените нации, в който се откриват правилата за тъждество на народите.

" Смазващо болшинство от гласоподавателите поддържа присъединението към Русия ", сподели Джо. А във връзка импортираната от Съединени американски щати проекторезолюция за наказание на референдумите севернокорейският посланик съобщи Съединени американски щати се бъркат във вътрешните каузи на самостоятелни страни и злоупотребяват със Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

" Няма в никакъв случай да се върнат дните, в които Съединени американски щати биха могли да употребяват Съвета за сигурност като щит и средство за експанзия, с цел да запазят своето владичество ", съобщи севернокорейският представител.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР