Северна Корея изгражда големи парадни структури на фона на съобщения,

...
Коментари Харесай

The Sun: Северна Корея подготвя погребението на Ким Чен Ун

Северна Корея построява огромни парадни структури на фона на известия, че водачът й Ким Чен Ун е умрял. Това заяви английският в. The Sun, базирайки се на демонстрират сателитни фотоси.
Снимките, оповестени от Planet Labs, демонстрират краткотрайни здания, нормално употребявани за военни паради, които се построяват в столицата Пхенян някъде след 18 април.

Има и известия, че страната е в хватката на коронавирусна зараза, което значи, че всеобщият боен церемониал наподобява малко евентуален през идващите седмици.

Ким Чен Ун не е бил виждан на обществено място от 11 април, а в този момент известия от района настояват, че е умрял след несполучлива сърдечна интервенция.

Има догатки, че парадът може да бъде за погребението на водача, сходно на невероятните подиуми през 2011 година, когато татко му Ким Чен Ир умря.

Редица краткотрайни структури, евентуално употребявани за настаняване на бойци, които ще вземат присъединяване в събитието, са конфигурирани на подготвителните площадки на парада в Пхенян.

Имаше проекти за боен церемониал през януари, само че това събитие бе анулирано поради експлоадирането на епидемията от ковид.

Медиите в Северна Корея не престават да осведомят читателите за активността на ръководителя на Държавния съвет на страната Ким Чен Ун, което демонстрира, че той работи в нормален режим. Това съобщи през днешния ден южнокорейският министър на националното обединяване Ким Йон Чул на среща с депутати в Народното събрание, оповестиха ТАСС.

" Севернокорейският щемпел разгласява известия за работата на ръководителят Ким Чен Ун, което допуска, че той обикновено продължава да извършва своите отговорности ", посочи министърът, който дава отговор за връзките с Пхенян.

Вчера вечерта севернокорейската организация КЦТА осведоми, че Ким Чен Ун е изпратил приветствена депеша на президента на Република Южна Африка, написа още Банкеръ.

В неделя формалният вестник на КНДР " Нодон синмун " заяви, севернокорейският водач продължава да работи с документи и е изпратил благодарствено обръщение на служащите на най-големия градеж през последните години - модерния град Самджийон, на източното крайбрежие Вонсан-Калма. Нови фотоси на Ким Чен Ун не бяха оповестени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР