Северна Ирландия не срещна трудности при визитата си на абсолютния

...
Северна Ирландия не срещна трудности при визитата си на абсолютния
Коментари Харесай

Северна Ирландия не се затрудни с най-слабия отбор в Европа

Северна Ирландия не срещна компликации при визитата си на абсолютния новобранец Сан Марино и започва квалификациите за Евро 2024 с победа с 2:0. Нападателят на Болтън Дион Чарлс осъществя и двата гола, като те бяха първи за него в кариерата му в националния отбор. Срещата беше още един дебют за селекционера Майкъл О’Нийл, който пое още веднъж тима през предишния декември. Под негово управление северноирландците реализираха най-големия си триумф, стигайки до финалите на Евро 2016.

И двете попадения на Чарлс паднаха след центрирания. В 24-тата той се възползва от прострелно подаване от дясното крило, а в 55-ата беше прецизен с глава.

Сан Марино е на-слабият народен тим в Европа, като в историята си има единствено една победа и тя е отпреди 19 години - 1:0 против Лихтенщайн.

В другите срещи от тази група Словения надделя Казахстан с 2:1 като посетител, а Дания надигра Финландия с 3:1 в Копенхаген.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР