Сестрите Елена и Ива Тодорови, познати като IVA, представиха дебютния

...
Сестрите Елена и Ива Тодорови, познати като IVA, представиха дебютния
Коментари Харесай

Две сестри превръщат музиката в красива лудост

Сестрите Елена и Ива Тодорови, познати като IVA, показаха дебютния си албум " Beautiful Madness ", който е елегантна комбинация от джаз и фюжън, с детайли от инди-поп и рок музиката.  
Седемте осъществявания, включени в албума, придвижват в другите измерения на привлекателен саунд с достоверна атмосфера. Като черпят ентусиазъм от групи като Massive Attack, Portishead, Jefferson Airplane и The Rolling Stones, IVA комбинират стандартни структури от музиката с пробно звучене.
Ето какво споделя Елена Тодорова за новия си музикален план: " Всеки един подробност е изкусен, изшлайфан и фиктивен по този начин, че да задоволи безкрайния ни блян към непознатото, любопитното и новото. Най-трудно беше да открием нов тон, да създадем нов свят и да намерим верния метод да го споделим с хората ".
А Ива Тодорова добавя сестра си със свое мнение за " Beautiful Madness ": " Този албум споделя истории от предишното, които все се блъскат в сегашното и се надявам да останат в бъдещето. Той е отдаден на починалия ни татко - Николай Тодоров ".
Само месец преди формалната премиера на албума излезе и видеоклипът към пилотния сингъл от албума - " Beautiful Madness "

IVA е група, основана от сестрите Елена и Ива Тодорови. Те стават известни, откакто Ива взе участие в риалити формата " Гласът на България " през 2017. След достигането на осминафиналите, Ива стартира музикално съдействие със сестра си Елена. Същата година излиза и първият им сингъл - " Още Време ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР