Сестрите Бела и Джиджи Хадид са сред най-търсените и високоплатени

...
Сестрите Бела и Джиджи Хадид са сред най-търсените и високоплатени
Коментари Харесай

Джиджи и Бела Хадид остават в историята! Модният свят има нови секси любимки СНИМКИ 18+

Сестрите Бела и Джиджи Хадид са измежду най-търсените и високоплатени модели в света. През предходната година Бела Хадид бе оповестена за най-красивата жена в света. Джиджи Хадид пък сега се е отдала на майчинството, откакто с приятеля ѝ Зейн Малик станаха родители на момиченце преди месеци, написа life.dir.bg.
Сестрите Хадид обаче има от какво да се притесняват в областта на стилните достижения, тъй като други две красиви сестри са напът да им откраднат короните. Това са Дилайла и Амелия Хамлин.



Момичетата към този момент имат опит на стилния подиум в дефилета за няколко топ фешън марки и се чака буреносно да завземат стилната сцена през тази година. Израснали в Лос Анджелис, Амелия и Дилайла доста припомнят на Джиджи и Бела Хадид.

Точно както Джиджи - 22-годишната Дилайла е красива русокоска с по-малка сестра Амелия, която е прелестна брюнетка.

Амелия, която е на 19 години, сега има връзка с 37-годишния Скот Дисик - някогашният брачен партньор на Кортни Кардашиян.

Относно вероятните прилики сред двете двойки красиви сестри, Амелия споделя:

"Всички ние сме обособени персони. Да, имаме сходни цветове на косите, само че това е всичко. Ние в действителност се възхищаваме и се учим от Джиджи и Бела. Те работят доста. "



Въпреки това приликите сред сестрите са в действителност явни. Точно както Джиджи и Бела, по този начин и Дилайла и Амелия са израснали под светлините на прожекторите. Бащата на сестрите Хамлин - Хари Хамлин, е холивудски артист, към този момент на 69 години, а майка им - Лиса Рина, е някогашна актриса, която след това става тв водеща. Лиза е позната на феновете с присъединяване си в риалити поредицата "Истинските съпруги на Бевърли Хилс ", където взе участие и Йоланда Хадид - майката на Джиджи и Бела.

Йоланда Хадид е някогашен модел, поради което специалността на модел е в кръвта на Джиджи и Бела.





Същата е и обстановката със сестрите Хамлин. Макар че тяхната майка Лиса е най-известна с ролята си в сапунената опера "Дните на нашия живот ", Рина също по този начин е имала своя опит като модел и даже се е снимала гола за Playboy, до момента в който е бременна в шестия месец с щерка си Дилайла.

И двете двойки сестри споделят, че майките им имат най-голяма заслуга за метода, по който се развива животът и кариерата им.

Бела и Джиджи Хадид имат по-малък брат - Ануар, който има връзка с певицата Дуа Липа. Ануар също е модел, към този момент е работил с фешън марки като Hugo Boss, Valentino и даже се е снимал за Vogue.





Дилайла и Амелия Хамлин също имат брат, в действителност полубрат - 40-годишният Димитри Александър, който е наследник на актрисата, позната като момиче на Бонд - Урсула Андрес. Димитри също е имал досег с стилната промишленост.

Момичетата Хамлин, също както сестрите Бела и Джиджи Хадид, постоянно се поддържат и са доста близки между тях.

Макар че да бъдеш модел е като че ли "самотно занятие ", белязано от това да бъдеш в доста случаи депресиран, както признава самата Бела Хадид преди време, и е обвързвано с много злоба и състезание в стилната промишленост, то и двете двойки сестри постоянно са се подкрепяли една друга и са засвидетелствали любовта си в свои изявленията и постове в обществените мрежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР