Сестрата на зверски убитата Милена разплака мрежата СНИМКА Като на

...
Сестрата на зверски убитата Милена разплака мрежата СНИМКА Като на
Коментари Харесай

Намериха скривалището на жестокия убиец от Костенец СНИМКИ

Сестрата на свиреп убитата Милена разплака мрежата СНИМКА Като на война: Снайперисти дебнат в Костенец Напрежение в Костенец! Заради килъра заключват децата у дома

Десети ден след първото ликвидиране в Костенец полицията не може да открие обвинения Стоян Зайков. Беглецът евентуално се е укривал в изоставено ранчо в покрайнините на града. Именно там проверяващите откриха и пушката, с която допускат, че е осъществено едно от убийствата.

От скривалището на Зайков има отлична видимост към пътя сред Костенец и Пчелин, съобщи bTV. До мястото се стига по тясна горска пътека. Към него водят изкопани в земята стъпала. Все още не е ясно дали с ловната пушка е осъществено второто ликвидиране.

Пчелинът е на гърба на едно от локалните предприятия, напълно покрай квартал " Полето ", където живее Зайков.

Пазачите настояват, че дребното ранчо е запустяло и няма собственик. Ловната пушка, открита там, е била разглобена и скрита в един от кошерите. В скривалището са открити и муниции. От Зайков обаче няма диря.

Според локалните, откритото оръжие е допустимо и да не е на беглеца. " Тази пушка, която са намерили, няма нищо общо с този човек, тъй като тук в нашия край, всеки четвърти има някакво старинно по тип нелегално оръжие ", сподели Калин Ангелов пред NOVA.

" Аз нямам, само че в случай че имах и аз ще потегли да я укривам, тъй като те потеглят да ревизират всички къщи наред и просто някой човечец си е решил да си скрие пушката, тъй като знае ли... Може да го ревизират и него ", уточни още той.

" За ловното оръжие не може да има експертиза - то стреля със сачми, които могат да бъдат разнообразни номера. Не може да има експертиза, която да удостовери убийството с това оръжие ли е направено ", разяснява и в предаването " 120 минути " проф. Николай Радулов - някогашният секретар на Министерство на вътрешните работи и сегашен учител в Нов български университет

А напрежението в Костенец не понижава. Според полицията Зайков продължава да се укрива в региона.

" В село Горна Василица и региона още веднъж има гориста околност. Там също има едва населявани места. Това е главно вилен регион, в който има вили на хора от София и други градове на страната. Местното население е доста малко, тъй че има опция да се укрива в разнообразни необитаеми парцели ", разяснява Георги Янакиев, секретар на община Костенец.

Акцията по издирването на беглеца продължава. Министерство на вътрешните работи разшири периметъра на претършуване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР