Сестрата на кмета на созополското село Зидарово е най-голямата просякиня-милионер

...
Сестрата на кмета на созополското село Зидарово е най-голямата просякиня-милионер
Коментари Харесай

Агресивна просякиня по морето се оказа милионерка и сестра на кмет

Сестрата на кмета на созополското село Зидарово е най-голямата просякиня-милионер по Южното Черноморие. Пена Илиева Петкова побърка жителите и гостите на Созопол с просията и агресивното си държание, в случай че не получи благодеяние, сигнализират потърпевши,. написа Флагман.бг.

„ И през този летен сезон в града обикаля жена на забележима възраст към 50-60 години с две патерици, закръглена, с къса коса в ярък цвят. Жената се показва за болна, за обществено слаба и проси пари.

Преди няколко години се опита да открадне няколко продукта от магазина, където работя! Току-що още веднъж се опита да припечели нещо от мен, този път говорейки на съветски език.

Бъдете внимателни и не се поддавайте на лъжливия й външен вид”, написа будна гражданка, която моли да не демонстрираме страдание към нападателната Пена.

Жената се споделя Пена Илиева Петкова, сестра е на кмета на село Зидарово Стойчо Петков и по никакъв начин не е за подценяване. Лятото тя се препитава с милостиня по Черноморието, а през зимата търси благодеяние от милостиви бургазлии, като обикаля с патериците в центъра на регионалния град.

„ Пена е от село Зидарово и е доста нападателна! По последна информация беше в София и искаше да се снима в "Съдебен спор ". Но Жоро Игнатов видя и пати с нея и очевидно са се отървали някак си и отново е тук! Тази жена постоянно пребива старата си и болна майка!

Скача на пердах на очевидно по слаби и беззащитни хора от нея! Пазете се. За толкоз години тя сигурно е натрупала солидно положение. Спретната е и умее да провокира страдание, само че дано хората внимават с нея”, предизвестява локален човек от Созопол.

Кметът на Зидарово Стойчо Петков бе сбит по случая. "Сестра ми и майка ми са пълнолетни хора, не ме питайте за тях ", отсече той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР