Сертификатът на бъдещия консул във Валенсия Пламен Георгиев за владеене

...
Сертификатът на бъдещия консул във Валенсия Пламен Георгиев за владеене
Коментари Харесай

Филолог откри 13 грешки в диплома за испански език с името на Пламен Георгиев

Сертификатът на бъдещия консул във Валенсия Пламен Георгиев за притежаване на равнище Б1 на испански език, който вестник „ 24 часа” разгласява, е изпълнен с неточности.
Нови въпросителни към испанския език на Пламен Георгиев Спестил ли е бъдещият консул във Валенсия равнището си на притежаване на езика пред Народното събрание
Преподавателят по испанска лингвистика в Софийския университет Боряна Кючукова откри 13 правописни, пунктуационни и смислови нарушавания на езиковите правила.

Боряна Кючукова е безапелационна – всеки, владеещ на равнище Б1 испански, би трябвало самичък да хване грешките.
Ако неин студент ѝ съобщи работа с такива неточности, двойката му е обезпечена. А този документ, показан в Испания, ще злепостави всеки.

Фирмата „ Никанор”, чието име стои на документа, оповестява на уеб страницата си че Георгиев им е бил възпитаник.

През 2016 година – 2017 година „ Никанор” ООД е изпълнила социална поръчка с предмет „ Провеждане на чуждоезикови образования по Испански език " и Пламен Георгиев е един от чиновниците на КОНПИ, минали това образование.

От записаното в уеб страницата се вижда, че в този момент компанията оферират образования за охранители и шивачи. Езикови курсове не откриваме.

Според специалисти не е ясно и за какво върху документ на непознат език стои щемпел на български.

bTV насочи въпрос към Министерството на образованието дали компания „ Никанор” има нужните разрешителни с цел да води езикови курсове. Засега нямаме отговор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР