Серийната версия на концептуалната разработка , която Volkswagen представи по време на

...
Серийната версия на концептуалната
разработка , която Volkswagen
представи по време на
Коментари Харесай

ID. BUZZ ще бъде първата автономна кола на Volkswagen Group

Серийната версия на концептуалната разработка , която Volkswagen представи по време на международното изложение в Детройт през 2017 година, ще бъде първото пазарно предложение на групата, което ще бъде в положение да осъществява самостоятелно придвижване.

Серийният напълно електрически ID. BUZZ ще бъде част от портфолиото на лекотоварното поделение Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV), което сега работи усилено по проекта си за създаването и въвеждането в приложимост на решения за автономно ръководство през 2025 година.

"През тази година, за първи път ние провеждаме полеви проби в Германия, в които ще бъде употребена системата за автономно ръководство на Argo AI при ID. BUZZ на Volkswagen Commercial Vehicles ", разяснява Кристиан Зенгер, шеф на подразделението Autonomous Driving.

Серийната версия на Volkswagen ID. BUZZ ще отбележи международната си премиера през следващата година.

Концепцията ID. BUZZ дебютира със система за задвижване на четирите колела, като двата й електромотора бяха с мощ от 369 конски сили. С обявен автономен пробег от към 600 километра, електромобилът е в положение да се ускори то 0 до 96км/ч за към 5 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от около 160 км/ч.

Volkswagen I.D. BUZZ е оборудван с батерия (111 kWh), която може да бъде заредена на 80% за около 30 минути при закачането й към система за бърз заряд (150 kW).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР