Серия от обвинения за сексуални посегателства бяха отправени към нидерландско

...
Серия от обвинения за сексуални посегателства бяха отправени към нидерландско
Коментари Харесай

Куп обвинения за секс тормоз в риалити шоу

Серия от обвинявания за полови похищения бяха отправени към нидерландско риалити шоу за гении, като една участничка упреква наставник в обезчестяване, оповестиха " Ройтерс " и ДПА. 

Млада състезателка от " Гласът на Холандия " съобщи, че рапърът Али Би я е принудил да вършат секс. Твърденията й са изложени в епизод от програмата Boos в интернет, която е излъчена и от държавната телевизия BNNVARA. Рапърът отхвърля обвиняванията.

Скандалът е най-значимият в нидерландска медия от началото на придвижването #МеТоо. Десетки, най-вече млади дами, са съобщили за полови похищения в " Гласът на Холандия ". Оплакванията са от диригента на бенда, наставник и режисьор.

Известен артист и наставник от детското издание The Voice Kids също е упрекнат, че е посягал на дребни девойки.

Джон де Мол, който е създал шоуто и го е продуцирал до 2019 година, съобщи, че е шокиран. Той обаче призна, че е чувал за случай през 2019 година, когато участничка се е оплакала от полови подмятания и задатъци от диригента на бенда Йерон Ритберген.

Ритберген е имал тогава връзка със сестрата на Мол. Тя и Мол обявиха, че не знаят за други обвинявания.

Ритберген е напуснал шоуто, откакто е признал, че е злоупотребил с поста си. Телевизия Ер Те Ел Нидерландия е прекратила шоуто и разгласи, че е почнала следствие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР