Сериозно ударен от спад в оборота след значително по-малкото чуждестранни

...
Сериозно ударен от спад в оборота след значително по-малкото чуждестранни
Коментари Харесай

Вечеря на виенското колело в Будапеща срещу $154. Как един унгарски ресторант върна клиентите си

Сериозно ударен от спад в оборота след доста по-малкото задгранични туристи, унгарският ресторант Costes със звезда " Мишлен " провежда вечеря на виенското колело в Будапеща (Budapest Eye), в опит да вдигне продажбите и да обезпечи обществена отдалеченост.

Собственикът на Costes Кароли Герендай съобщи, че оборотът в един от отворените му заведения за хранене е паднал до към една десета от равнищата преди карантината и последвалото блокиране, което го принуждава да търси нови способи и бизнес модели.

" Сега, когато няма доста хора в ресторанта, защото няма туристи, се появи опцията да създадем това ", съобщи той във връзка проведената вечеря на забележителността в центъра на Будапеща.

" Сега е изключително значимо хората да могат да бъдат на отдалеченост от останалите посетители, с цел да са в сигурност, а виенското колело е идеално за тази цел поради кабините. "

Билетите за сантименталното преживяване на Costes костват до 154 $ всеки за четиристепенно меню. Те са разпродадени в границите на дни, сподели Герендай. Богатите локални клиенти търсят " бягство " от рестриктивните мерки на рестриктивните мерки на ковид, съгласно притежателя.

Ресторантът възнамерява да повтори събитието, само че напролет, когато времето разрешава, макар че по-хладната октомврийска нощ не е спънка за запълване на потенциала от места.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР