Сериозно се обмисля обединение с Демократична България, потвърди в Панорама

...
Сериозно се обмисля обединение с Демократична България, потвърди в Панорама
Коментари Харесай

Никола Минчев: Сериозно се обмисля обединение с Демократична България

Сериозно се обмисля обединяване с " Демократична България ", удостовери в " Панорама " по Българска национална телевизия Никола Минчев от " Продължаваме Промяната ".

Националният съвет на Политическа партия е дал мандат за диалози и за локалните, и за идните парламентарни избори, съобщи Никола Минчев.

Той окачестви вероятно обединяване сред " Демократична България " и " Продължаваме промяната " като реформаторско, демократично, прозападно.

" Най-доброто, което може да се случи за жителите на Република Северна Македония с българско съзнание, е европейският път и това ще отбрани правата им ", добави Никола Минчев.

По думите му това, че българската страна е предоставяла оръжие на трети страни, а не непосредствено на Украйна е било ясно още преди публикацията в " Ди Велт ".

 

Според него, доверието към " Продължаваме промяната " не пада, тъй като няма действителни кавги към тях. " Тези проблеми, които се пробват да се пришият към нас са на правилото - една неистина, повторена 100 пъти, става истина ", сподели Минчев.

Минчев изясни и за механизма за следствие на основния прокурор. " В края на този парламент стигнахме до разглеждане на тази тематика. На 19 октомври законопроектът беше импортиран в Народно събрание. Имаше други промени и по тази причина чак най-после стигнахме до тази промяна ", сподели той.

Никола Минчев препотвърди кардиналната позиция на " Продължаваме промяната ", че ще създадат всичко допустимо България да има постоянно държавно управление, само че не и на цената на безпринципни взаимни отстъпки.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР