Сериозно наказание грози чужденецът, заради когото днес на летище София

...
Сериозно наказание грози чужденецът, заради когото днес на летище София
Коментари Харесай

До 10 години затвор грозят чужденецът, заради когото самолет се приземи аварийно в София

Сериозно наказване грози чужденецът, поради който през днешния ден на летище София се приземи спешно самолет на Air France, изпълняващ полет от Париж до Делхи. Мъжът е арестуван, съобщи.

Той е 30-годишен индиец, а при опит да бъде укротен от стюард го е нападнал.

В разследване на дейностите на пасажера командирът на самолета е бил заставен да го приземи на летището в София. Нападателят е арестуван, като не е оказал опозиция. 

Блъскал по вратата на командира, по случая са разпитани очевидци. На индийския жител е обезпечен преводач и длъжностен бранител, както и представител на Посолството на Република Индия в България.

" За сходна постъпка се планува наказване отнемане от независимост от 5 го 10 години, а закононарушението се квалифицира като тежко ", сподели Ивайло Ангелов от Национална следствена служба.

След случая самолетът е траял полета си до Делхи. Мотивите на нападателя остават неразбираеми за момента. В понеделник ще му бъде поискана мярка непрекъснат арест.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР