Сериозни проблеми застигнаха старши треньора на Славия Златомир Загорчич преди

...
Сериозни проблеми застигнаха старши треньора на Славия Златомир Загорчич преди
Коментари Харесай

Вратарска криза в Славия преди реванша

Сериозни проблеми застигнаха старши треньора на Славия Златомир Загорчич преди реванша с Ботев (Пловдив) за Купата на България. Мачът на " Васил Левски " е на следващия ден от 18:30 часа, а „ канарчетата “ имат преимущество след триумфа с 2:1 в първия мач. Затрудненията пред Заги са свързани с вратарския пост и отбраната.

Гръцкият пазач Антонис Стериакис съвсем несъмнено ще пропусне конфликта с „ жълто-черните “. Той има хематом на коремен мускул след конфликт на подготовка преди мача с Витоша (Бистрица), поради който не бе в групата и при загубата с 0:2 от Черно море в петък. На " Тича " пази италианецът Емануеле Джерия. В 60-ата минута обаче той получи травма и бе сменен от юношата Лука Наков. Джерия е със разкъсан бедрен мускул и ще отсъства сред 2 и 3 месеца.

Така титуляр против Ботев ще е 42-годишният деец Георги Петков, който стартира измежду 11-те и при визитата на Витоша, само че против варненци получи отмора. Резерва на известният и с прозвището Урсула пазач ще е 17-годишният Наков.

С това обаче не се изчерпват главоболията за Загорчич. Десният бек Сашо Александров съвсем несъмнено ще пропусне реванша с Ботев (Пловдив). Той имаше травма, а след нея е прекарал и шарка. 31-годишният защитник към момента не е подготвен за игра.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР