Сериозни проблеми застигнаха старши треньора на Славия Златомир Загорчич преди

...
Сериозни проблеми застигнаха старши треньора на Славия Златомир Загорчич преди
Коментари Харесай

Георги Петков застава на вратата на Славия за 1/2-финала с Ботев Пд

Сериозни проблеми застигнаха старши треньора на Славия Златомир Загорчич преди реванша с Ботев Пловдив за Купата на България. Мачът на " Васил Левски " е на следващия ден от 18:30 часа. Канарчетата завоюваха с 2:1 първата среща В Коматево. Затрудненията пред Заги са свързани с вратарския пост и отбраната, написа " Тема спорт ". Вчера стана ясно, че и гръцкият пазач Стергиакис съвсем несъмнено ще пропусне конфликта с канарчетата. Той има хематом на коремен мускул след конфликт на подготовка преди мача с Витоша Бистрица, поради който не бе в групата и при загубата с 0:2 от Черно море в петък.

 Купа на България - Ботев Пд - Славия 2:1 @@@

На " Тича " пази италианецът Емануеле Джерия. В 60-ата минута обаче той получи травма и бе сменен от юношата Лука Наков. Джерия е със разкъсан бедрен мускул и ще отсъства сред 2 и 3 месеца. Така титуляр ще е 42-годишният деец Георги Петков, който стартира измежду 11-те и при визитата на Витоша, само че против варненци получи отмора. Негова запаса ще е 17-годишният Лука Наков. С това обаче не се изчерпват главоболията за Загорчич.

Десният бек Сашо Александров съвсем несъмнено ще пропусне реванша с Ботев Пловдив. Той имаше травма, а след нея е прекарал и шарка. 31-годишният защитник към момента не е подготвен за игра. Както е известно, през предходната седмица босът на белите Венцеслав Стефанов разгласи, че кенийският краен бранител Омар Абуд е освободен поради расизъм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР