Сериозна работа стартира по селекцията в Спартак Варна новият наставник

...
Сериозна работа стартира по селекцията в Спартак Варна новият наставник
Коментари Харесай

Спартак Варна привлича класни защитник, офанзивен халф и нападател

Сериозна работа започва по селекцията в Спартак Варна новият ментор на отбора Димитър Димитров - Херо. Специалистът работи по привличането на трима класни чужденци. Става въпрос за бранител, нападателен халф и нападател. Набелязани са играчи от Португалия, Франция и Бразилия. В идващите дни се чака всички детайлности по привличането на въпросните играчи да бъдат конкретизирани и те да са на линия за старта на подготовката на тима.

Припомняме, че Спартак Варна се раздели с петима играчи досега след назначението на Димитър Димитров – Херо за треньор. Миналата седмица от клуба публично оповестиха за разлъка с Георги Бабалиев, Ибрям Ибрям, Мехмед Сабри, Цветан Илиев и Сами Ел Анаби.

Спартак 1918 Варна стартира подготовката за пролетния дял от шампионата на 4 януари.Футболистите ще бъдат разпуснати за отмора на 14 декември. За 4 януари е планувана първата подготовка на отбора и медицинските проучвания на играчите.
Отборът ще се готви във Варна до 18 януари, като са планувани и 2 контролни срещи през този интервал. На 14 януари Спартак Варна се изправя против Локомотив Горна Оряховица, а на 18 януари среща отбора на Добруджа.
На 19 февруари отборът отпътува за Анталия, където ще изиграе още четири контроли, а противниците в тях ще бъдат оповестени в допълнение. " Соколите " ще се върнат в България на 3 февруари.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР