Сериозна женска драма се разигра в "Черешката на тортата" по

...
Сериозна женска драма се разигра в "Черешката на тортата" по
Коментари Харесай

Бони и Весела Нейнски се хванаха за гушата

Сериозна женска драма се разигра в "Черешката на тортата " по Нова телевизия предходната вечер. Домакин бе фолк певицата Бони. Тя обаче започва с огромен гаф - накара гостите си да я чакат дълго време пред вратата на дома си, който преди този момент демонстрира с горделивост. Това обаче по никакъв начин не се понрави на оперната певица Весела Нейнски.

Още с прекрачването на прага на дома на ромската изпълнителка, колежката й от операта й сподели, че е ядосана от случилото се. "Вие си яжте. Аз единствено ще ви виждам и ще ви споделям "Наздраве ", разгласи Нейнски, сядайки на масата. "Какво искаш? Колко пъти би трябвало да ти се извиня? ", сопна й се Бони. "Подредена съм и точна. Не обичам да ме чакат или аз да очаквам, а Бони си го разреши. Приех го като пренебрежение. Не съм лицемерна и не желая да се преструвам. Домът ти е прекрасен, само че чакахме два часа пред вратата ", продължи Веси, цитира Блиц.



"Искаш ли да ти дам един нож, да ма заколяш са? ", попита я в типично ромския си жанр Бони. Тук артистът Ники Сотиров се обърна към операторите и ги помоли да спрат, само че записите продължиха. Малко по-късно Бони реши да разнообрази с ромска ария, само че до момента в който си акомпанираше с приборите за хранене се обърна към DJ Дамян и му сподели: "Помагай бе, глупак, тук съм с барабани ". Това по никакъв начин не се хареса на гостите й, който въпреки всичко пробваха от всичките й манджи. Малко по-късно Бони реши на изпее национална ария, което изненадващо накара Веси да се разплаче.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР