Сериозен ръст на желаещите да изкарат шофьорска книжка. Причината е

...
Сериозен ръст на желаещите да изкарат шофьорска книжка. Причината е
Коментари Харесай

Сериозен ръст на желаещите да изкарат шофьорска книжка

Сериозен растеж на искащите да изкарат шофьорска брошура. Причината е предстоящото повишаване на курса с към 250 – 300 лв. поради увеличението на броя на часовете по кормуване. Част от автошколите са записали двойно повече курсисти през последните дни, съобщи Нова телевизия.

20-годишният Никола има право да стартира образование за водач от две години. Избира да го направи тъкмо в този момент. Никола не е изключително заинтригуван от качеството на образованието.

„ В курса влизат 7 дни доктрина, 31 часа мисля, че бяха процедура, в които влизат каране на автомагистрала, извънградско, градско и паркиране. Колкото да изкараш брошура, по-късно би трябвало самичък да се уча”, счита Никола Байкушев.

Въпреки това не желае да чака часовете по кормуване да станат с 11 повече. От есента те наложително ще включват каране през нощта, по автомагистрала, в запушване и по рискови пътища.

„ Разбрах, че през септември ще нарастнат курсовете и взех решение да ги изкарам по-рано, да хвана по-евтиното”, декларира Никола.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР