Серена Уилямс разказа подробно за трогателните думи, които петгодишната ѝ

...
Серена Уилямс разказа подробно за трогателните думи, които петгодишната ѝ
Коментари Харесай

Дъщерята на Серена Уилямс след загубен мач: “Всичко е наред, мамо”

Серена Уилямс описа в детайли за трогателните думи, които петгодишната ѝ щерка ѝ е споделила, откакто звездата е изгубила неотдавнашен тенис мач, и разкри, че това е било " най-сладкото нещо в историята ". 41-годишната професионална тенисистка разиска нежния миг, който е имала с щерка си Олимпия, по време на присъединяване в шоуто на Дрю Баримор неотдавна.

Тя изясни, че петгодишното момиченце я е уверило, че е " добре ", откакто не е съумяла да завоюва на US Open, и добави, че " толкоз се гордее " с нея.
   View this post on Instagram

 

" Всичко е наред, мамо. Просто би трябвало да направиш това, което чувстваш. Прави това, което чувстваш, прави това, което ти споделя сърцето ти ", споделя Серена, че Олимпия й е споделила. Серена си спомня за трогателния миг: " Това беше най-сладкото нещо в живота ми и аз толкоз се гордеех с нея ".

Тя добави, че не е намерила думи за реакцията на Олимпия на загубата ѝ и призна, че ѝ се е " желало да заплаче ".

Звездната спортистка, която споделя Олимпия със брачна половинка си и съосновател на Reddit, 39-годишния Алексис Оханян, призна, че се е чувствала неловко, когато петгодишното ѝ дете е посещавало мачовете ѝ. " Просто се опасявах, че ще се разсея, тъй като щях да си кажа: " Чакай, тя пие ли? Прави ли това? ” Серена сподели.

В същото време излиза наяве, че дребната е прелестна поддръжка за своята майка!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР