Септември вече е тук с пълна сила, а с него

...
Септември вече е тук с пълна сила, а с него
Коментари Харесай

5 нови песни тази седмица

Септември към този момент е тук с цялостна мощ, а с него се засилват както кинотворците, по този начин и музикантите. В музикално отношение тази седмица беше белязана от огромното завръщане на Аврил Лавин, която издаде първото си ново парче от пет години насам след дълга битка с лаймската болест. Песента е прочувствена пиано балада.



Продължаваме с американското диджей дуо The Chainsmokers, решило да внесе малко свежо (и любовно) въодушевление в края на лятото. Вокалите са на Келси Балерини.



Любимците на младежите Imagine Dragons също се регистрираха с нова ария тази седмица. " Zero " има леко 90-тарско звучене и е част от саундтрака към анимацията " Ralph Breaks the Internet ".



Джейсън Мраз в колаборация с Мегън Трейнър се включват в тазседмичната ни селекция. Парчето им е лековато (и напряко наивно на моменти), само че е прелестно и положително разтоварване в петък.



Оставихме най-хубавото за десерт - безспорната класа на Даяна Кроу и Тони Бенет, които таман пуснаха общия си албум " Love is Here to Stay " с композиции на Джордж Гершуин. От него е техният вид на " `S Wonderful ", изпълнен за Tonight Show.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР