Септември София и Спартак Варна завършиха 1:1 в 12 кръг

...
Септември София и Спартак Варна завършиха 1:1 в 12 кръг
Коментари Харесай

Септември подари точка на Спартак в пряката им битка за оцеляване

Септември София и Спартак Варна приключиха 1:1 в 12 кръг от родната Първа Лига, като за подялбата на точките могат да съжаляват най-много домакините.

Асен Георгиев откри резултата в 40', само че обстановката наложи 3-4-минутно преразглеждане от ВАР, тъй като гостите имаха искания за нарушаване. Голът въпреки всичко остана, а добавеното време в следствие от Ивайло Стоянов бе единствено 2 минути. И въпреки всичко в първата от тях Виктор Митев осъществя едно от редките попадения отвън наказателното поле, с цел да възвърне равенството.

През втората част обстановките пред двете порти още веднъж бяха ъгъл, само че до такава се стигна отново в добавеното време, когато Проспер Менди направи дузпа. За кълбото застана Димитър Костадинов, който стреля на към метър настрана от рамките на вратата.

Серията без триумф за Септември към този момент набъбна на 5 мача, до момента в който точката за Спартак значи, че отборът като че ли счупи прокобата от началото на сезона и към този момент в два следващи дуела е без проваляне. Последното място в класирането обаче остава за „ варненци “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР