Сензацията в настоящия сезон на Като две капки вода Златка

...
Сензацията в настоящия сезон на Като две капки вода Златка
Коментари Харесай

Златка и Георги отпразнуваха годежа си с щур купон в Клуб 33

Сензацията в сегашния сезон на " Като две капки вода " Златка Райкова поля годежа си с ММА-боеца Георги Валентинов в Сърцето на Студентски град - " Клуб 33 " , видя HotArena .

Снощи, на финала на четвъртия епизод на имитаторското шоу спортистът предложи брак на плеймейтката в ефир и пред цяла България.

За предлагането знаеше целият екип на " Капките ", като всичко бе опазено в загадка от нея до последно. Сред публиката бяха един от най-близките другари на Златка и Георги - Ваня Червенкова, Алисия, ММА-боецът Даниел Илиев ...

Присъствието на шумната компания е озадачило Райкова, само че последното нещо, което е подозирала е, че Валентинов й е подготвил годежен пръстен.

Сред края на предаването годениците и приятелите им се изнесоха към " 33 ". Годежът им съответства с четвъртия рожден ден на клуб №1 в Студентски град.

Купонът подгря с най-яките шлагери от зората на поп фолка корифеят на ретро празненства диджей Теди Джорджо. Към празненството на бъдещото семейство се причисли и Благой Георгиев, който също видя в студиото на " Капките " по какъв начин Валентинов пада на колене пред изпадналата в същински потрес Златка.

Бившият футболист, на който му следва да се върна в тима на свободните мъже, бе заобиколен от много изкушения - от сцената сексапилните танцьорки на " Клуб 33 " изкушаваха освен набожния Благо, само че и останалите мъже със съблазнителни тела и танци, предават от ПИК.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР