Сензацията от последните няколко десетилетия Борислав Сапунджиев, познат като Урсула,

...
Сензацията от последните няколко десетилетия Борислав Сапунджиев, познат като Урсула,
Коментари Харесай

Урсула вдигна мерника на Мис България

Сензацията от последните няколко десетилетия Борислав Сапунджиев, прочут като Урсула, и Мис България Елена Тихомирова са първи приятелки.

Двамата бях измежду топ имената на фестивал за мода, който се организира на морето. Елена се окичи с короната на най-красивата българка преди има-няма 15 години, само че оттогава не е мръднала изключително.

"Мръдналият " е Урсула - към този момент няма дълги коси, изкуствени нокти, тежък грим и държание на "драг " кралица. По образеца на Азис, който също към този момент го раздава мачо, Боби си отряза косата, пусна брада, подвига щанги и си купува единствено мъжки облекла.

Винаги облечени в звук, напълно умерено можете да вземете Боби и Ели за двойка. Летящ дебют в стилните среди направи и дъщерята на Ваня Червенкова Никол.

Тя показа първа сбирка от стилния си бранд, само че майка й не съумя да участва. "Толкова се гордея с нея... И толкоа скърбя, че не можах да я поддържа на първата й изява ", тюхка се бизнесдамата, предават от България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР