Сензацията Мароко е следващият съперник на Португалия на Мондиала в

...
Сензацията Мароко е следващият съперник на Португалия на Мондиала в
Коментари Харесай

Отбраната на Мароко е стабилна, но дали може да удържи разигралите се португалци?

Сензацията Мароко е идващият противник на Португалия на Мондиала в Катар. Двата отбора се изправят в среща от 1/4-финалите, която стартира в 17:00 часа на стадион “Ал Тумама ” в Доха.

Отборът от Северна Африка си заслужи мястото на този стадий след първо място в група с Белгия и триумфа над Испания след това на осминафиналите. “Лъвовете от Атлас ” са малко останали сформира на финалите без проваляне. Те впечатляват с играта си в отбрана, като са позволили единствено един гол в четири мача. Имат и класен вратар в лицето на Ясин Буну, който в предишния кръг отчая испанците при дузпите.

Португалия също завоюва предварителната си група, без значение че в нея загуби от Република Корея. Тимът обаче “избухна ” на осминафиналите против Швейцария, вкарвайки шест гола. Всичко обаче продължава да се върти към името на Кристиано Роналдо, който във въпросния финален дуел не беше титуляр. Излезлият вместо него Гонсало Рамош заби хеттрик, което сякаш му подсигурява място в стартовите 11 и в този момент.
 Фернандо Сантош разкри първите думи на Роналдо след новината, че няма да бъде титуляр Фернандо Сантош разкри първите думи на Роналдо след новината, че няма да бъде титуляр
Мароко има преимуществото пред всички останали тимове да разчита на поддръжка от страна на локалните почитатели, което прави дуелите да наподобяват на семейства на отбора. Освен това съставът се бори да се трансформира в първия африкански представител на полуфиналите на международно състезание.

Победителят от срещата ще се изправи на полуфиналите против Франция или Англия.
 Селекционерът на Мароко: Обединихме хората, а това е по-важно от парите и трофеите Селекционерът на Мароко: Обединихме хората, а това е по-важно от парите и трофеите
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР