Сензационно математическо уравнение с много неизвестни се оказа декларацията на

...
Сензационно математическо уравнение с много неизвестни се оказа декларацията на
Коментари Харесай

Апартамент за 1,1 М с кредит 80К и заплата 71К си купил Спецов като шеф на НАП


Сензационно математическо уравнение с доста незнайни се оказа декларацията на някогашния от броени дни началник на Национална агенция за приходите Румен Спецов за 2021 година, която е подал тази година. В нея той е записал придобиване на апартамент от 127 кв.м в Дубай, дружно със брачната половинка си Плама Спецова. като генезис на средствата е записал " банкови заеми ". В съответната рубрика за борчове обаче участват единствено 80 000 лева от ДСК. Дори да прибавим описания му влог от 10 000 лева и заплатата от 71 388 лева, общата сума от 161 388 лева съставлява под 15% от нужните пари за покупката на жилището. При това, в случай че той е фотосинтезирал през това време - не е отделял пари за наем в София, за хранене и всички останали насъщни потребности както персонално на себе си, по този начин и на своето семейство. Културист като Спецов има потребност и от профилирани препарати и храни, които са по-скъпи от нормалните в менюто и възобновяване на редовия жител.

Какъв би бил възможен различен източник на средства за грандиозната милионерска покупка? Кредит от непозната банка, само че не е вписал сходен заем в декларацията си, което е безусловно наложително, както цената и съответната институция, която го е отписала. Другата опция е неговата брачна половинка Плама. Според декларацията му обаче тя няма спестявания, заеми и приходи. Ако имаше, беше наложително да ги е вписал в документа за КПКОНПИ, тъй като прикриването води до член 313 от Наказателния кодекс.

От тази декларация става малко неловко да си припомняме страховитото твърдоглавие, с което съвсем 2 месеца Политическа партия, чийто съпредседател Асен Василев и назначи Спецов, желаеше да поеме ръководството на антикорупционната комисия, която различен водач на до наскоро ръководещата коалиция дефинира като " бухалка " поради нейните съвсем прокурорски пълномощия.

19 минути е разгласил явно невъзможни математически покупки на собствености и на предходните шефове на Национална агенция за приходите, което всеки самичък може да види на уеб страницата ни. Тази традиция, която очевидно се утвърждава през последните години обаче е много неприятна за данъкоплатците, които постоянно са непозволено преследвани точно от тези хора и им се измислят всевъзможни форми на напън и съчинения, с цел да им бъдат създавани зорлем проблеми от приходната организация. Която също се употребява като бухалка от властващите.

Всеки самичък може да се убеди в истинността на обстоятелствата, които цитираме и да види декларацията на шефа на Национална агенция за приходите до преди дни на уеб страницата на КПКОНПИ: https://register.caciaf.bg/2022/0965DEF8-D93C-45E5-AB15-BA74BF29B89A135553.xml?fbclid=IwAR0NwZhQA25U3qztu08FU3fDjFsGsyLmT4kt1ef6GWSa7vaeSZvA6_iBDKI

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР