Сензационни отстъпки до 80% на литературни шедьоври предлага издателство „Милениум“ ...

Сензационни отстъпки до 80% на литературни шедьоври предлага издателство „Милениум“

Най-бруталният Черен петък е...

Сензационни отстъпки до 80% на литературни шедьоври предлага издателство „ Милениум “ за Черния петък от на следващия ден, четвъртък. Само до края на седмицата ще имате неповторимата опция да грабнете най-горещите заглавия от богатия азбучник на „ Милениум “ за без пари. В разпродажбата ще откриете бестселъри на български и задгранични създатели, както и документални проучвания, които нямат аналог на пазара.

Можете да се възползвате от невероятните предложения в влиятелната столична книжарница„ Милениум “ в София на ул. „ Шишман “ 18 от 10 до 19 часа вечерта. Всички налични заглавия ще бъдат понижени с 20%, а огромна част от книгите ще имат отстъпки от 30, 40, 50 и дори 80%.

Не пропускайте своя късмет да грабнете на половин цена някои от най-представителните ни томове, с които да зарадвате непосредствен човек за идващите празници.

До 28 ноември в това число можете да се сдобиете с томовете от биографията на Сталин на Стивън Коткин за по 25 лева, с паралелния животопис на сър Алън Бълок за Хитлер и Сталин за по 20 лева, с книги като „ Речите, които трансформираха света “, „ Голям кулинарен речник “ на Александър Дюма, биографията „ Распутин и залезът на Романови “, записките на Димо Казасов или на Павел Поппандов с 30% отстъпка, с кулинарните библии „ Литературен чревоугодник “ и „ Звездна кухня “ с 40% отстъпка, с първокласните цветни издания „ Великите книги, които в никакъв случай няма да прочетете “ или „ Великите филми, които в никакъв случай няма да гледате “ – същински празник за библиофили и киномани на цена от 20 лева! Масивните патриотични томове „ Българките – портрети на 100 забележителни дами “, „ Хайдути – българските войводи до края на 19. в. “ и „ Българските монументи “ също ще се продават на алегорични цени.

С промоционални цени (само за по 5 лева!!!) ще са всички книги от поредицата „ Философия за всеки “, от 14 на 10 лева ще са понижени книгите от поредицата „ История на войните “ – в това число и най-новите томове – „ Реконкистата “ и „ Войните на първите Асеневци “. Заглавията от най-новата ни поредност – „ Личният живот на... “, в която към този момент бяха показани Краля Слънце Луи XIV, Сюлейман Великолепни, Фердинанд I Български, императрица Мария Терезия и британският крал Джеймс II, пък ще се продават на цена единствено от 12 лева (вместо коричната 19,99 лева!!).

Разпродажбата „ Черен петък “ ще се организира и онлайн при покупка на книги през уеб страницата ни millemiumbg.eu, а също по този начин можете да поръчвате с понижение по-големи количества и на телефон 02 8794006.

Източник: pik.bg