Сензационна тайна крие години наред звездата от „Съни бийч“ Иво

...
Сензационна тайна крие години наред звездата от „Съни бийч“ Иво
Коментари Харесай

Иво Аръков крие брак с рускиня, починала след развода им

Сензационна загадка крие години наред звездата от „ Съни бийч “ Иво Аръков. Драматичната истина обаче най-сетне излезе нескрито и се оказа почтена за сериал най-малко като този, в който артистът играе.

Иво, който прави страхотна роля като морския избавител Младен в „ Съни бийч “, и по който въздишат десетки дами, имал брак, който съумял да потули - до този миг нито околните му, нито медиите подозирали за фамилното му състояние.

Секссимволът бил женен за рускиня на име Евгения и доста я обичал, призна ненадейно самият той в изявление. Любимата му работела като правист, а връзката им траяла близо три години. За голямо страдание на Аръков, връзките им последователно охладнели и двамата се развели преди началото на пандемията. По-късно се случило необратимото - Евгения умряла, а Иво приел загубата й мъчно, разкрива Hot Arena.

„ До известна степен към този момент съм претърпял тази покруса, по тази причина си разрешавам да разкрия дълго защитаваната загадка. Евгения умря напълно скоро, когато бях в Лондон предходната година през октомври. Уви, тя към този момент не е на този свят и доста ми липсва “, описа артистът и по този начин опроверга жълтите злословия, че бил в британската столица, с цел да се види със силиконовата бомба Джулиана Гани.

Аръков отхвърли повода за гибелта на някогашната му жена да е коронавирус или друго заболяване и допусна, че тя си е отишла от този свят след дълго прикривана меланхолия.

Въпреки преживения потрес, артистът съумя да се съвземе и още веднъж да потърси любовта. В последната година той има връзка с привлекателната Габриела, която дефинира като добър сътрудник и жена, на която има цялостно доверие. Дали връзките им ще се задълбочат и той ще й купи годежен пръстен както на екранната си обич Дарина от „ Съни бийч “, единствено времето ще покаже.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР