Сензационна новина долетя от Испания! Голямата звезда на Барселона Лео

...
Сензационна новина долетя от Испания! Голямата звезда на Барселона Лео
Коментари Харесай

Меси напуска Барселона за без пари?

Сензационна вест долетя от Испания! Голямата звезда на Барселона Лео Меси е решил да напусне "Камп Ноу " като свободен сътрудник през идващото лято, оповестява Onda Cero.

Петкратният притежател на Златната топка се разбра с каталунците за нов контракт през юни, само че изненадващо отсрочва подписването му. Настоящето съглашение на аржентинския талант е до идващото лято, което значи, че от 1 януари той е свободен да парафира с всеки клуб като свободен сътрудник.

Меси е останал извънредно отчаян от трансферната политика на Барса. Напускането на Неймар за 222 милиона евро в ПСЖ го е разстроило извънредно доста и провалените опити за пазаруването на Фелипе Коутиньо (Ливърпул) и Анхел Ди Мария (ПСЖ) в допълнение са засилили желанието му да си тръгне, твърди още изданието.

Името на Меси е свързвано с Манчестър Сити, където работи близкият му другар Пеп Гуардиола, а Чики Бегиристайн е състезателен шеф. Тяхното наличие на "Етихад ", паралелно с арабските пари, трансформира британските богаташи във любимец за подписа на аржентинеца, в случай че той в действителност се реши да си тръгне от Барселона.

Очаква се сегашното управление на каталунците да получи избор на съмнение и при промяна, не е изключено Меси да промени решението си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР