Сенаторът от Демократическата партия на САЩ Тами Дъкуърт роди вчера

...
Сенаторът от Демократическата партия на САЩ Тами Дъкуърт роди вчера
Коментари Харесай

За пръв път американски сенатор роди по време на мандата си

Сенаторът от Демократическата партия на Съединени американски щати Тами Дъкуърт роди през вчерашния ден момиченце, с което стана първият сенатор, родила по време на мандата си, съобщи организация " Асошиейтед прес ".

Дъкуърт разгласи, че втората ѝ щерка ще се споделя Майли Пърл Боулсби. Майката се възвръща добре и моли да не бъде безпокоена.

Дъкуърт е деец от войната в Ирак и първата жена с увреждания, определена в горната камара на Конгреса. Тя е изгубила двата си крайници по време на службата си като водач на хеликоптер в армията. Друг връх също е неин - тя е и първият член на Сената, роден в Тайланд.

Дъкуърт е една от деветте дами, родили по време на работата си като конгресмени. Тя бе определена в Камарата на представителите през 2012 година и роди щерка на име Абигейл през 2014 година, на 47 години. За нея и брачна половинка ѝ е било мъчно да се снабдят с деца – наложило им се е да преминат през инвитро, с цел да заченат първото, а по време на акцията за Сената през 2016 година Дъкуърт е претърпяла аборт.

" Минах през доста инвитро процедури и през аборт в опитите си да зачена още веднъж, тъй че със брачна половинка ми сме доста признателни ", сподели тя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР