Семейството смартфони от средно ниво Samsung Galaxy J скоро ще

...
Семейството смартфони от средно ниво Samsung Galaxy J скоро ще
Коментари Харесай

Samsung подготвя нов смартфон


Семейството смарт телефони от приблизително равнище Samsung Galaxy J скоро ще бъде попълнено с следващото устройство, информация за което се появи в базата данни на бенчмарка Geekbench.

Апаратът се появи под кодовото означение SM-J805G. Мрежовите източници считат, че на пазара устройството ще дебютира под името Galaxy J8 Plus. В смарт телефона е употребен процесора Qualcomm Snapdragon 625 (MSM8953). Чипът е създаден по 14-нанометровата FinFET технология, сплотяваща в себе си осем изчислителни ядра Cortex-А53 с тактова периодичност до 2.0 Ghz. С обработката на графиките е претрупан вградения контролер Adreno 506. Мрежовият модем X9 LTE обезпечава скорост за евакуиране на данни до 300 Mbit/s.

Бенчмарка демонстрира съществуването на 4 GВ оперативна памет. В тестовия уред е работила операционната система Android 8.0.0 Oreo. Данните за характерностите на камерите и на екрана към момента липсват. Но може да се допусна, че апаратът ще принадлежи към категорията фаблети, а размерът на екрана ще бъде към 6 инча диагонално.

Според оценки на IDC, през 2017 година са били доставени 1,47 милиарда смарт телефона, което е с 0,1 % по-малко спрямо миналата година. Samsung е водещ производител с пазарен дял почти 21,6 %.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР