Семейството на трагично загиналата звезда Роми Шнайдер нападна нов филм

...
Семейството на трагично загиналата звезда Роми Шнайдер нападна нов филм
Коментари Харесай

Филм за Роми Шнайдер я представя като алкохоличка

Семейството на трагично починалата звезда Роми Шнайдер атакува нов филм за актрисата, който, съгласно тях, я обрисува като алкохоличка.
Дъщеря на Роми, Сара Биазини съобщи пред " Агенция Франс Прес, че е била " скандализирана " от кино лентата " 3 дни в Киберон ", който, съгласно нея, опетнява една от най-големите следвоенни звезди в Европа.
Биографичният филм е построен върху изявление, обещано от звездата в трилогията " Sisi ", " The Swimming Pool " и " What`s New Pussycat? " за немското списание " Стърн " в продължение на три дни, до момента в който обитава в спа център през 1981 година - годината, в която синът й умира при злокобен случай.
Но Биазини, която също е актриса, съобщи, че филмът " съдържа голям брой клевети, които са изцяло погрешни ", изключително тази, че майка й, която умря на 43 години през 1982 година, е алкохоличка, съобщи БГНЕС.
" Ако се обърнете към всички режисьори и артисти, които са работили с нея, никой няма да ви каже, че тя е имала проблем с алкохола “, настоя дъщерята.
Последните месеци от живота на родената в Австралия Роми Шнайдер, са белязани от нещастието след гибелта на 14-годишния й наследник Дейвид, който почина при случай в дома на баба си и дядо си.
Според новия филм, актрисата е посещавала спа центъра в Киберон с вярата да излекува зависимостта си от опиати и алкохол след гибелта му. Дъщеря й, която е била 4-годишна, когато майка й умра, упорства, че актрисата е била там просто с цел да се възвърне и да отслабне.
" Тя ходеше всяка година в Киберон, с цел да се лиши от няколко кг, като доста други актриси, нещо, което постоянно е правила. Не беше център за детоксикация, а просто спа “, твърди Биазини. " Искам хората да спрат да вършат пари от неистини. "
Мистерия към момента обкръжава гибелта на Шнайдер, която френският кино кумир Ален Делон назовава любовта на живота си. Смята се, че е умряла от сърдечен удар откакто е смесила болкоуспокоителни с вино, само че парижкият доктор, който е разследвал гибелта й, отхвърля да направи аутопсия.
Режисьорът на лентата е Емили Атеф. Филмът завоюва седем оценки на „ Германските кино награди “ тази година. Продукцията „ 3 дни в Киберон “, показана тази година на Берлинале, потегли по кината в Германия през април. Филмът излиза на екран във Франция на 13 юни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР