Семейството на Сара и Шeнън Гудман от град Канзас (САЩ)

...
Семейството на Сара и Шeнън Гудман от град Канзас (САЩ)
Коментари Харесай

Дете счупи стъклена статуя, докато я прегръщаше, сега родителите му си скубят косите защото....

Семейството на Сара и Шeнън Гудман от град Канзас (САЩ) получи писмо от застрахователна компания, с което ги молят да платят санкцията за статуята, разрушена от техния наследник в публичен център, оповестява " Дейли Мейл ".

Инцидентът се случи на 19 май в градския център на Канзас Сити - Overland Park, където се състояла сватбата. В залата била сложена за продажба статуята на Афродита Ди Канзас Сити (Aphrodite Di Kansas City), направена от детайли от стъкло и огледала от актуалния ваятел Бил Лайънс.



Камерите за сигурност записали по какъв начин петгодишно момче се доближило до скулптурата, докоснал я и я прегърнал. Той придърпал статуята към себе си, след което тя паднала на пода. По това време родителите на детето разговаряли между тях на дивана в същата тази зала.



Бил Лайънс прави оценка повредата на работата си на 132 000 $. Скулпторът отбелязва, че статуята не може да бъде сменена или възобновена, по тази причина той няма да може да я продаде.



Представители на застрахователната компания настояват, че виновността за развалената скулптура е на родителите, които не могат да управляват детето. Родителите на момчето упорстват, че е станал трагичен случай, в който детето им е потърпевшо - получило е драскотини. Според тях статуята е била на пътеката и не е била предпазена.

Превод и редакция: БЛИЦ




Майката на детето


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР