Семейството на Принс съди личния му лекар, който му предписвал

...
Семейството на Принс съди личния му лекар, който му предписвал
Коментари Харесай

Семейството на Принс съди личния му лекар

Семейството на Принс съди персоналния му доктор, който му предписвал болкоуспокояващи, като твърди, че не го е лекувал вярно от пристрастяване към дрогата, тъй че той е отговорен за гибелта му. Това се твърди в новия иск, който околните на умрелия артист са подали, написа Блиц.
Семейството твърди, че доктор Михаел Шуленберг последно лекувал Принс на 20 април, само че не е направил уместно диагностициране и лекуване на пристрастяването му, което в последна сметка довело до съдбовната му свръхдоза на 21 април.
 



Според документите... неуспехът на лекаря играе основна роля в гибелта на Принс.

Семейството към този момент съди болничното заведение, която лекуваше предходното предозиране Принс, че му давали лекарства, които съдържали наркотични субстанции, и не се постарали да се уверят, че той използва вярно лекарството.

Новото дело включва болничното заведение и Шуленберг. Твърдят, че Принц е получил няколко разнообразни наставления в дните преди гибелта му. 
Видео запис демонстрира Принс на посещаване в офиса на доктор Шуленберг в деня преди гибелта му.

Токсикологичен отчет демонстрира, че Принцс е имал " изключително високи " равнища на фентанил в системата си, когато умира - даже и за пациент с хронични болки. При гибелта на Принс обаче не са подадени наказателни обвинявания, тъй като източникът на опиата не може да бъде открит.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР