Семейството на Николоз Басилашвили категорично отхвърли обвиненията, че тенисистът е

...
Семейството на Николоз Басилашвили категорично отхвърли обвиненията, че тенисистът е
Коментари Харесай

Семейството на Басилашвили отрича тенисистът да е пребивал бившата си

Семейството на Николоз Басилашвили изрично отхвърли обвиняванията, че тенисистът е пребивал някогашната си брачна половинка Нели Дорокашвили.

Вчера 27-ият в международната класация на ATP бе освободен от ареста след заплащането на гаранция в размер на 100 хиляди лари (около 31 хиляди долара). Гаранцията беше избрана от съда 24 часа след задържането му поради побой над някогашната си брачна половинка.

" С цялостната си отговорност заявяваме, че информацията за принуждение не дава отговор на действителността. И няма никакви улики, които потвърждават нещо сходно. Това не е първи случай, когато някогашната брачна половинка на Николоз - Нели Дорокашвили, се пробва да нанесе честен, финансов ущърб и накърняване на репутацията, както на него, по този начин и на фамилията му, се споделя в изказването.
 Предварителното чуване на материалите по делото за домащно принуждение е планувано за 16-и юли.

Генералната прокуратура на Грузия в неделя заяви за задържането на Басилашвили за побой, оскърбление в наличието на детето. По данни на следствения орган, случаят е станал в региона на Тбилиси, който се споделя Авчала. Срещу Николоз е отворено углавно дело по параграф " Насилие в фамилията в наличието на малолетен член на същото семейство ".
 Наказанието при доказване на сходно проявяване е обществено-полезен труд за период от 200 до 400 часа, само че може да бъде въдворен и сред 1 и три години отнемане от независимост.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР