Семейството на Motorola приветства още един нов член - motorola

...
Семейството на Motorola приветства още един нов член - motorola
Коментари Харесай

Семейството на Motorola приветства още един нов член - motorola one.

Семейството на Motorola приветства още един нов член - motorola one.

Този Android One смарт телефон ви дава обичаното Android преживяване, три години регулярни ъпдейти за сигурност и още повече благоприятни условия на камерата с Гугъл Lens. И това е единствено началото, тъй като с познатите ви извънредни функционалности moto experiences той е подготвен за всевъзможни провокации.

Android One: Интелигентен, сигурен, просто необикновен

Получавате най-новия програмен продукт и AI нововъведения от Гугъл непосредствено от кутията. Android One ви дава интелигентно, несъмнено и практично устройство.

Интелигентен: Разпознавате текст, търсите предписания, превеждате думи, преглеждате обичаните си облекла и още с приложението Гугъл Lens, вградено в камерата на телефона. В допълнение получавате безкрайно пространство за предпазване на фотоси с висока резолюция в Гугъл Photos. Обаждайте се, търсете информация и гледайте видеа в YouTube с гласови команди с помощта на опциите на Гугъл Assistant.

Сигурен: С Android One motorola one ще получи две актуализации до най-новата версия на Android. Освен това ви предлага сигурност с Гугъл Play Protect, както и месечни актуализации за отбрана, които са обезпечени за идващите три години.

Невероятен: Забравете за авансово конфигурираните приложения и вземете есенцията на Android OS дружно с moto experiences. Получавате освен достъп до най-новите софтуерни актуализации, само че и повече пространство за предпазване и надзор върху вашето смарт телефон преживяване.

Освен всичко това, телефоните от серията motorola one ще бъдат измежду първите, които ще получат актуализация до Android™ 9 Pie (Android P) малко след премиерата.

motorola one

Той е съвременен, с грациозен стъклен дизайн и вълнуващ 5.9” HD+ 19:9 Max Vision екран. motorola one е съвършеният метод да записвате 4К видеа, да четете обичаната си книга на по-голям екран, да си водите бележки и да вършиме няколко неща по едно и също време с опцията за делене на екрана. И всичко това единствено с една ръка.

Улавяйте непредвидените моменти с 13MP двойна задна камера и 8MP селфи камера. С motorola one постоянно ще имате спиращи дъха залези, към които да се връщате, когато лятото отмине, невероятни фотоси от снощния ваучър или пък подобаващ кадър за профила ви в Instagram. Просто се възползвайте от функционалностите за портретен режим, занимателни синемаграфи или пък тайлмапс видео. С опциите на изкуствения разсъдък, вградени в Гугъл Lens, можете да взаимодействате със света, като просто насочите камерата. Направете фотография на инцидентно определено куче и Googlе ще ви каже коя е неговата порода.

Спокойствието, когато става въпрос за заряда на батерията, постоянно е било мъчно постижима цел. Сега разполагате с сила за целия ден единствено с едно зареждане, а това значи по-малко пропуснати благоприятни условия и никакви терзания по отношение на GPS координатите, когато сте на открито. Когато батерията въпреки всичко се изчерпи, включете TurboPower зарядното устройство и ще получите сила за до 6 часа единствено с 20-минутно зареждане.

8-ядреният 2.0 GHz процесор Qualcomm® SnapdragonTM 625 обезпечава отлична продуктивност и подсигурява, че устройството ви ще реагира неотложно на всяко допиране на екрана.

Някои функционалности, благоприятни условия и продуктови спецификации може да са подвластни от мрежовата връзка и да подлежат на спомагателни условия, разпореждания и такси. Всичко предстои на смяна без предизвестие. MOTOROLA и стилизираното лого M са регистрирани търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Android One и другите марки са търговски марки на Гугъл Inc. Всички други търговски марки са благосъстоятелност на съответните им притежатели. © 2018 Motorola Mobility LLC. Всички права непокътнати.

motorola one идва с Android O и ще бъде обновен до версия P и Q. Актуализации за сигурността ще идват в продължение на три години от датата на международната премиера, която е на 13 септември 2018 година

Всички изказвания по отношение на потенциала на батерията са приблизителни и се базират на профила на общоприетия консуматор (който включва както режим на работа, по този начин и режим на готовност) при оптимални условия на мрежата. Действителната устойчивост на батерията ще варира и зависи от доста фактори, в това число силата на сигнала, конфигурацията на мрежата, възрастта на батерията, работната температура, определените функционалности, настройките на устройството, извършените диалози, употребяваните данни и използването на други приложения. Зарядът на батерията би трябвало да е доста привършен. Скоростта на зареждане се забавя при продължителна приложимост.

Поддържа до 256GB microSD карта. MicroSD картата се продава настрана. Възможно е наличие с DRM ограничавания да не може да бъде преместено на нея.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР