Семейството на Джо Байдън трябва да вземе пример от семейството

...
Семейството на Джо Байдън трябва да вземе пример от семейството
Коментари Харесай

The Washington Times: Светът няма да преживее това още три години - време е Байдън да се пенсионира след Брус Уилис

Семейството на Джо Байдън би трябвало да вземе образец от фамилията на артиста Брус Уилис и да изпрати своя бележит патриарх на заслужена отмора, споделя колумнистът на The Washington Times Чарлз Хърт. Според журналиста, сходно на Уилис, Байдън претърпява очевиден мисловен крах – единствено небрежните му изявления, които прави все по-често, непрестанно се трансформират в бедствия на международната сцена, оповестява

За разлика от американския президент Джо Байдън, артистът Брус Уилис се хвали, че фамилията му „ се грижи за неговото достолепие и за специалността, на която е посветил живота си “, написа колумнистът на The Washington Times Чарлз Хърт.

Както отбелязва журналистът, тази седмица любящото семейство на господин Уилис (включително актрисата Деми Мур, някогашната му съпруга) разгласи, че артистът приключва кариерата си заради диагноза афазия, разстройство, което унищожава способността на човек на неврологично равнище да облича мислите си с думи. „ Той стартира да има душевен проблеми “, цитира Хърт коментар от източник, непосредствен до Уилис. „ И всички те знаеха за тези проблеми на Брус. “

Физически артистът се усеща сносно и очевидно обича работата си - макар обстоятелството, че Уилис " претърпява явен и неминуем неврологичен проблем от доста години ", единствено през последната година са излезли осем кино лентата с негово присъединяване, написа създателят. И въпреки всичко, както акцентира журналистът, в последно време филмовите продуценти, които желаят да се възползват от забележителния гений на звезда, все по-често би трябвало да прибягват до разнообразни трикове, с цел да подсигуряват, че той може да работи: да вземем за пример започнаха да му споделят реплики през специфична слушалка, с цел да получи артистът колкото се може повече екранно време, да употребяват оптимално двойници, а фотосите постоянно се реалокират по-близо до дома му. „ Ставаше все по-трудно да го фотографирам “, сподели източник, непосредствен до Уилис. " Стана доста явно, че му е мъчно. "

„ Напомня ли ви за нещо? “, пита Хърт читателите с подигравка.

„ Сега си представете за секунда какво би се случило, в случай че господин Уилис беше заобиколен от надълбоко дисфункционално семейство, водено единствено от лакомия и жадност за власт и което не се интересуваше от самия Уилис, или неговата прославена кариера, или каквото и да е от най-великия артист в историята, глезен от вниманието на почитателите, продължава журналистът. - Разбира се, такива родственици щяха да го ограбят до кожата. Щяха да го оставят самичък, до момента в който той се скита неудобно напред-назад по сцената, движейки се по посока на ярката светлина. Той би се сринал от гневните словоизлияния на публиката и би се срамувал пред целия свят, а те щяха да стоят встрани и да броят парите. Това също ви припомня за нещо, нали? "

Според Хърт Джо Байдън – който е именуван от членовете на фамилията „ Шефа “, тъй като „ получава обезпечени 10 % дял от всички противозаконни облаги “ – просто е заобиколен от семейство, което не се интересува нито от него, нито от достолепието му, нито от това какво ще остави след половин век на държавна работа във Вашингтон.

Разбира се, кариерата на Байдън прави доста неясно усещане - съгласно някои отчети даже Барак Обама, при който сегашният държавен глава беше вицепрезидент, сподели за подопечния си: „ Способността му да цепи дърва за огрев несъмнено не може да бъде подценена “, написа журналистът на The Washington. И въпреки всичко, нито един човек не заслужава „ унизителното шоу “, което Байдън демонстрира на всички от година и половина – и изключително през последните няколко седмици, до момента в който в Европа се разпростират „ най-мащабните военни дейности през последните 70 години “, уверен е журналистът.

Отивайки наскоро в Полша, Байдън съобщи на среща с американските военнослужещи, че ще г изпратят в Украйна, а Конституцията на Съединени американски щати, за която те са подготвени да дадат живота си, назова „ простащина “. След това той изрази страдание за миграционната рецесия на полската граница, предизвикана от украинските събития, и я съпостави с миграционната рецесия на американската граница, която той самият към този момент беше предизвикал. И тогава президентът заплаши да употребява химическо оръжие против Русия, а също по този начин се изрече в интерес на „ промяна на режима “ в Москва, като по този метод изостави един от от дълго време откритите правила на американската външна политика – и двете тези невнимателни изказвания бяха неотложно употребявани от „ съветска агитация “, изброява Хърт.

Както написа създателят, в случай че дипломатическото кредо на президента Теодор Рузвелт беше фразата „ говорете безшумно, само че дръжте огромна сопа в ръцете си “, то това на Байдън, явно, звучи „ приказва неясно и забравяй да си обуеш панталоните “. Тази злополука на международната сцена е още по-забележителна, тъй като Байдън има 50 години опит във външната политика, само че в действителност Вашингтон е единственото място на Земята, където „ колкото повече опит придобива човек, толкоз по-тъп става “, счита колумнистът на The Washington Times.

Единственото нещо, на което гласоподавателите се надяваха, когато Байдън завоюва изборите през 2020 година, беше, че той ще спре да туитва и ще постави завършек на хаоса, само че малко повече от година по-късно президентът освен докара този безпорядък до равнището, което неговите прародители в администрацията на Тръмп в никакъв случай не са мечтали, само че и принуждава екипа на Белия дом да разгласява шокиращи нови туитове на всеки шест минути в опит да отстрани бедствията, които Байдън основава всякога, когато си отвори устата, обобщава Хърт. „ Ако фамилията на господин Байдън в действителност се вълнува какво ще остави той след себе си и положението на страната като цяло, то ще се намеси в обстановката и ще го изпрати надалеч от сцената, с цел да се пенсионира, заключава журналистът. „ Америка няма да преживее това още три години – нито целият свят “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР