Семейството на бившия капитан на националния отбор по футбол на

...
Семейството на бившия капитан на националния отбор по футбол на
Коментари Харесай

Семейство Бекъм при бъдещите си сватове на Нова година, въпреки мерките

Семейството на някогашния капитан на националния тим по футбол на Англия Дейвид Бекъм - брачната половинка му Виктория и четирите им деца, са посрещнали Нова година в имението на бъдещите си сватове.

Британското семейство е пристигнало в Маями часове след Коледа. В слънчевия щат Флорида се намира парцелът на родителите на годеницата на най-големия им наследник Бруклин.
Вижте тази обява в Instagram.

Според английските таблоиди, всичките шестима от семейство Бекъм са си създали проби за ковид преди да заминат, а резултатите им са негативни. През септември 2020 година се появиха информации, че Дейвид и Виктория са били инфектирани с вируса по-рано през годината, само че са решили да не оповестяват на медиите.

През юли стана ясно, че 21-годишният Бруклин е предложил брак на приятелката си. 25-годишната Никола Пелц се е съгласила без съмнение. Сватбата евентуално ще се състои през 2022 година, защото двете фамилии желаят обилна гала, която е невъзможна в изискванията на пандемия и при спазването на всички наложени ограничения.
Вижте тази обява в Instagram.

Никола е щерка на Нелсън Пелц - някогашен ски инструктор, а сега един от водещите вложители в Съединени американски щати, чието положение се прави оценка на над 1,7 милиарда $. Тя е осмо от 10 деца (след 3 брака) в фамилията на милиардера. Блондинката е актриса и модел. Самият Бруклин пък се занимава интензивно с снимка от няколко години.
Вижте тази обява в Instagram.

Според таблоидите двете фамилии са се забавлявали във впечатляващото имение на фамилия Пелц, оценено на към 30 млн. $. По-детайлна информация за празненството няма, защото самото пътешестване на фамилията от Англия към Съединени американски щати по никакъв начин не кореспондира със строгите ограничения за ограничение на разпространяването на ковид на Острова.

Местните поданици, каквито са Дейвид и Виктория, не е целесъобразно да пътуват в други страни, в случай че не става дума за работен ангажимент. При завръщането си във Англия пък би трябвало наложително да се подложат на 5-дневна карантина.
Вижте тази обява в Instagram.

Дейвид има по какъв начин да заобиколи тези рестрикции, защото личният му футболен клуб " Интер " е разположен в Маями. Според близки до фамилията освен празнуването на Нова година и срещата с родителите на Никола са аргументите за пътуването до Съединени американски щати, а и неговите отговорности към идните мачове.
Вижте тази обява в Instagram.

Виктория пък може да се оправдае с стилната си марка, която също има посланичество оттатък Океана.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР