Семейството и привърженици на излежаващия присъда в наказателна колония руски

...
Семейството и привърженици на излежаващия присъда в наказателна колония руски
Коментари Харесай

Алексей Навални отпразнува 45-ия си рожден зад решетките

Семейството и последователи на излежаващия присъда в наказателна колония съветски опозиционер го поздравиха за 45-ия му рожден ден през днешния ден.
" Честит рожден ден ", написа брачната половинка му Юлия в Инстаграм дружно с емотикон сърце. Говорителката на Навални Кира Ярмиш поздрави в Twitter " най-хубавия началник на света и предстоящ президент ". В профила на Навални беше качена фотография, на която той е със своята брачна половинка и децата им. Критикът на Кремъл, който предходната година оцеля след отравяне, благодари на всички свои последователи.

Алексей Навальный: Достижение года
— Эхо Москвы (@EchoMskRu)  Нови три следствия се водят против Навални Нови три следствия се водят против Навални
Излежаващият присъда критик на Кремъл Алексей Навални съобщи във вторник, че следователи са му споделили, че против него са стартирани три н...

Междувременно правосъдни реализатори претърсиха жилището на Навални за пари и полезности. Това е станало в сходство със правосъдна заповед по отношение на обезщетение в размер на 29 милиона рубли или 397 000 $, което съветският опозиционен водач към момента не е изплатил, заяви организация Интерфакс.
Навални от месеци е затворен в наказателна колония във Владимирска област, на към 100 км източно от Москва. Той беше лекуван в Германия след опит за ликвидиране с нервнопаралитично вещество от вида на Новичок през август предходната година. След като се завърна в Русия на 17 януари, той беше задържан още на летището. Малко по-късно московски съд го осъди на към две години и половина в наказателна колония с аргумента, че е нарушил изискванията по условната си присъда, като се е лекувал в Германия след отравянето. Присъдата получи интернационалните рецензии, че е политически стимулирана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР