Семейство търси да наеме професионален фотограф за най-мечтаната работа –

...
Семейство търси да наеме професионален фотограф за най-мечтаната работа –
Коментари Харесай

Обява за работа: Пътувай по света и снимай срещу 100 хил. долара годишно

Семейство търси да наеме професионален фотограф за най-мечтаната работа – да пътува с тях по света и да снима. Заплатата му ще бъде малко над 100 хиляди $ годишно.

Апетитната публикация се появи в английският уеб страница “Перфокал”, в който се разгласяват разгласи за работа за фотографи.

Семейството предлага и други облаги – всички пътни разноски, хотели и храна са за тяхна сметка. Фотографът има право на 30 платени почивни дни, както и болнични.

Естествено, има и неприятни страни – фотографът би трябвало да е подготвен да тръгне на път незабавно и да жертва персоналното си време, защото рядко ще може да се прибира вкъщи. Работното време от време на време надвишава 10 часа на ден.

В подмяна обаче определеният ще може да участва на “Формула 1” в Монако, да се гмурка на Малдивите и да посети карнавала в Рио де Жанейро.

Семейството, което предлага тази работа-мечта, остава анонимно.

Перфектният претендент би трябвало да има най-малко пет години опит в начин на живот фотографията, като фамилията ще ревизира всеки претендент персонално. Избраните финалисти ще бъдат поканени на посетители за един уикенд за изявление.

Можете да кандидатствате тук.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР