Семейство от установи по време на погребение на свой близък,

...
Семейство от установи по време на погребение на свой близък,
Коментари Харесай

Заради размяна в болницата: Близки погребаха чужд човек

Семейство от откри по време на заравяне на собствен непосредствен, че в действителност погребва различен човек. Според окръжната прокуратура размяната е станала в локалната болница.
72-годишинят мъж умрял в болничното заведение в Добрич на 28 март. Погребението обаче се забавило, защото част от околните му живеят в чужбина. " Казахме да се замрази, като дойдат нашите хора ще го вземем ", съобщи Наталия, племеница на умрелия. Починалият е мохамеданин. Въпреки това тялото му било затворено в ковчег. Причината е, че е бил с позитивен тест за COVID-19. Близките помолили ходжата да направи фотография на родственика им.
 Жив пациент попадна в хладилна камера в Сливен Жив пациент попадна в хладилна камера в Сливен
Жител на Сливен, разгласен за умрял, оживя. Той бил подложен в хладилна камера в гробищата, тъй като околните му живеят в чужбина и би трябвало...
" Заровихме натрупа, дори доста малко остана да се свърши, и шуреят ми отиде при ходжата и му сподели - нали, както се разбрахме, да ми покажеш една фотография. Показва я, напълно различен човек е, не е нашият татко. И вика индивидът - спирайте, това не е нашият татко ", споделя Маздъм Мехмед, шурей на умрелия. Обадили се в болничното заведение, а оттова им споделили да върнат натрупа на умрелия. Наложило се да го извадят от гроба. Все още обаче не е ясно къде е техният непосредствен. От болничното заведение са уведомили институциите и отхвърлят коментар до привършване на инспекцията.
От Окръжната прокуратура споделиха за bTV, че е станала замяна сред двама умряли, които били със сходни имена. Нарушението е административно и няма осъществено закононарушение. Близките пък упорстват без значение от повода за гибелта, да могат да разпознаят умрелите си роднини. " Защо не дават да разпознае един човек от нас да влиза, отново с техните облекла. Няма проблем, ами след дъжд качулка към този момент. След като дядо ми се изгуби, към този момент и те не го знаят къде е. А в този момент споделят - като го намерим за различаване ще идвате ", изясни Сюлейман Мехмед, внук на умрелия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР