Семейство от Мичиган посрещна първото си момиченце от 1885 г.Каролайн

...
Семейство от Мичиган посрещна първото си момиченце от 1885 г.Каролайн
Коментари Харесай

Истинска благословия: В това семейство се ражда МОМИЧЕ за пръв път от 138 години насам

Семейство от Мичиган посрещна първото си момиченце от 1885 година

Каролайн и Андрю Кларк се снабдиха с дъщеричка на име Одри на 17 март тази година и бяха извънредно щастливи от новото попълнение в фамилията си. Но майката е същински шокирана, когато научава, че щерка й е първото женско бебе, родено от фамилията на брачна половинка й от 138 години.

„ Това беше голяма изненада за нас “, споделя тя. Каролайн за първи път чува за фамилната история, когато стартира да излиза с Андрю, само че не могла да повярва на чутото. По-късно родителите на Андрю удостоверяват, че това е самата истина.

„ Той ми сподели: „ Не, законно не сме имали момиче по права линия повече от 100 години. “ Помолих родителите му да потвърдят тази информация и те споделиха, че е правилно. Той има чичовци и братовчеди, които са имали девойки, само че в родословното му дърво няма момиче “, изясни тя.

„ Честно казано не ни интересуваше дали е момче, или момиче, когато разбрахме, че съм бременна. Просто бяхме признателни и се молехме за здрава бременност и крепко бебче “, споделя щастливата майка.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР