Семейство измамници ще бъде съдено задочно, тъй като е напуснало

...
Семейство измамници ще бъде съдено задочно, тъй като е напуснало
Коментари Харесай

Семейство измамници се възползва от наивна пловдивчанка

Семейство измамници ще бъде съдено задочно, защото е напуснало рамките на България, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Атанаска Тодорова Василева и Недялко Василев Василев са оповестени за общодържавно търсене още от 26 ноември 2020 година Издадена им е мярка за неотклонение задържане под стража. Повече от година няма информация къде тъкмо се намират, само че има данни, че прибивават във Франция.

Сега съдът ще изиска посредством Дирекция " Международно оперативно съдействие " на Министерство на вътрешните работи информация за излизането от страната на фамилията, настоящия адрес в Република Франция и информация за реализиране на връзка с подсъдимите, стана ясно по време на съвещанието през вчерашния ден. 

Василеви излъгали пловдивчанка, че й е направена магия за болест, за разлъка с обичан човек и за недоразумение с децата й. Обещали да й изпратят предмети за повреждане на магията и дамата им платила 900 лв..

Срещу тях е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по член 209 алинея 1 от Наказателен кодекс. Наказанието е такава машинация е отнемане от свобода от една до шест години. Следващото съвещание е планувано за 7 март от 9.30 ч.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР