Семейство Гущерови упорито и сигурно бори демографската криза у нас.

...
Семейство Гущерови упорито и сигурно бори демографската криза у нас.
Коментари Харесай

Ще дадат ли общинско жилище на бездомните и многодетни милионери Гущерови?

Семейство Гущерови настойчиво и несъмнено бори демографската рецесия у нас. Християн и Светлана към този момент чакат четвърто дете, което ще се появи на бял свят през лятото, научи „ Уикенд “. Бившата плеймейтка удостовери информацията на вестника ни, че още веднъж е бременна.
Тя не заяви радостната новина непосредствено, а посредством занимателен колаж, в който млада жена е на посещаване при психолог и споделя, че нищо не я безпокои, а е пристигнала да си почине, тъй като има три деца. Под фотосите с емотиконки Гущерова отбелязя щерка си Анелия-Добромира, двамата си синове и постави емотиконка бе на бременна жена.

Така Светлана и Християн съумяха да изпълнят фантазията си - да бъдат родители на най-малко 4 деца. Разбира се, фамилията не мисли да се стопира с правенето на бебета, а към този момент планува идващото, което ще е пето и се чака да се появи до година-две. Бившата държанка на Гонзо не крие, че желае доста отрочета, като се надява по този начин да се бетонира в фамилията и децата й да имат огромна част от наследството на Добромир Гущеров, който сега не е изключително великодушен със сина си.

Богатият татко управлява харчовете на единствения си правоприемник, който ще похарчи всичко, в случай че остане без наставнически контрол. Многодетното семейство се блъска в дребен мезонет от 100 кв.м., който им е много стеснен. Едно време Гущерови се ширеха в къща, само че дядо Добромир им я взе. Сега младите влюбени гълъбчета се скитат немили-недраги из квартири. Последователите на Светлана даже й дадоха концепция да подаде документи за общинско жилище, каквото сигурно ще получат поради многото си деца. Даже се майтапят, че може да вземат жилището на тв водещия Юксел Кадриев, който се шири в общински апартамент против алегоричен наем. Предстои да забележим с още какъв брой деца ще се снабди сем. Гущерови и ще аплайват ли за общинско жилище.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР